Uuden asiakkaan bonus 100 euroon saakka

Bonustyyppi:

Bonusprosentti: 100 %
Bonus euroina: 100 €
Minimitalletus 1 €
Kierrätysvaatimus: Tee vetoja 3x talletetun summan verran
Minimikertoimet: 1.4 käyttäen yhdistelmävetoja
Bonuskoodi: Ei (automaattinen)


Esittelemme tervetuliaisbonuksen, joka on tarkoitettu yksinomaan suomalaisille pelaajille. Kuten muillakin sivustoilla, tarjous on käytettävissä kerran henkilöä, kotiosoitetta, sähköpostiosoitetta, tiliä ja IP-osoitetta kohden. Ennen tervetuliaistarjouksen ehtojen täyttämistä muiden tarjousten tai kampanjoiden yhdistäminen on kiellettyä. Kaikki bonuksen hyväksikäyttämiseksi lukeutuva toiminta johtaa pelitilin sulkemiseen. Varat siirretään pelitilille automaattisesti, kun ensimmäinen talletus on tehty vedonlyöntitilillesi. Summa vastaa ensimmäistä talletusta väliltä 1-100€, joka tuplataan vedonvälittäjän toimesta. Et tarvitse kuponkia.

Rekisteröinti
Suomalaisille

Ennen kuin voit nostaa bonusvaroja, ne tulee kierrättää kolme kertaa eri vedoissa. Ainoastaan vähintään kolmen eri kilpailun yhdistelmävedot, joiden kertoimet ovat vähintään 1.40 osallistuvat kierrätysvaatimuksen täyttämiseen. Lisäksi asiakkaiden tulee varmentaa pelitili lähettämällä kopio henkilökortista tai passista.

Säännöt ja ehdot eivät sisällä aikarajoituksia. On kuitenkin suotavaa lukea nämä vielä erikseen, sillä sivustolla mainitaan selkeästi, että 1xbet pidättää oikeuden bonustarjouksen muuttamiseen milloin tahansa.

Vertailu muihin vedonlyöntisivustoihin

Tarjottu summa ei ole mitenkään erikoinen. 100€ bonusta tarjoavat useat muut vedonvälittäjät, kuten Bet1clic, Bet365 ja Betfair. On olennaisempaa vertailla bonuksen ehtoja, jotta voi saada selville, ovatko nämä pelaajan kannalta kiinnostavampia vaihtoehtoja. Tutkimme yksityiskohtaisesti, vakuuttaako 1xBet© Bonus tällä osa-alueella.

  • 100 prosenttinen bonus ensimmäiselle talletukselle: 1xbet© bonuksessa vedonvälittäjä tuplaa talletussuman suoraan, ja tämä on välittömästi käytettävissä vedonlyöntiin. Ainoana vaatimuksena bonuksen lunastamiseen on vähintään 1 euron minimitalletus. Bonus on enintään 100 euroa, kuten useimmilla suomalaisilla vedonlyöntisivustoilla. Huomioi, että toisin kuin ensimmäisestä hävitystä vedosta hyvitetyt bonukset, kuten suomalaisilla vedonlyöntisivustoilla, tämä bonus on erittäin hyödyllinen. Jos siis voitat ensimmäisen vedon, olet silti oikeutettu bonukseen.
  • Kelpoisuus: Vaikka vain muutaman sentin suuruisen talletuksen tekeminen on mahdollista, tuplabonukseen oikeuttava minimitalletus on 1€. Koska bonus on saatavilla vain ensitalletukselle, olisi sääli tallettaa tilille vain näin pieni määrä rahaa. Et tarvitse kuponkia. Bonus hyvitetään pelitilille, kun talletus on suoritettu.
  • Ehdot bonusvarojen kotiuttamiseksi: Bonuksen vaatimukset ovat avaintekijä, kun arvioidaan vedonlyöntisivustoa. 1XBet©:n bonus vaikuttaa näiltä osin erittäin mielenkiintoiselta. Bonusrahan kierrättäminen kolme kertaa riittää. Kuitenkin ainoastaan vähintään kolmen valinnan yhdistelmävedot, joiden kertoimet ovat vähintään 1,40 huomioidaan. Ota siis tämä huomioon, äläkä tee ainoastaan erikoisvetoja tai perinteisiä 1X2-vetoja.
  • Talletusvaihtoehdot: Voit käyttää kaikkia maksutapoja ollaksesi oikeutettu tarjoukseen. Vedonvälittäjä hyväksyy muiden tapojen ohella luottokortit, Skrillin ja Netellerin. Huomioi, että rahansiirto PayPalin avulla ei ole tällä hetkellä mahdollista.
  • Kesto: Yksi 1xBet© -sivuston bonuksen eduista on bonuksen lukituksen avaamista koskevan aikarajoitteen puuttuminen kokonaan. Jos luet tätä kappaletta, etkä ole vielä onnistunut täyttämään ehtoja – sinulla on vielä aikaa saada bonusvarasi. Tämä tarkoittaa myös, että sinun ei tarvitse stressata, jos et löydä itsellesi sopivia yhdistelmävetoja juuri tällä hetkellä.
  • Erityiset huomiot: Niin kauan, kuin bonusehtoja ei ole täytetty, et voi nostaa tekemääsi ensitalletusta tai bonusta käyttäjätililtäsi. Voittojen nosto on mahdollista, jos bonus on yhä vähemmän kuin 2 kertaa suurempi verrattuna vedonlyöntitilisi saldoon. Et voi tehdä nostoa, jos saldo on pienempi, kuin bonussumma tai vähintään yhtä vetoa ei ole tehty.

Bonus, vaihe vaiheelta

Tervetuliais tarjoukset

Ensimmäinen tarjous aktivoidaan automaattisesti ensitalletuksen tekemisen jälkeen. Jos et halua bonusta, sinun tulee vain ottaa yhteyttä asiakastukeen ja kieltäytyä siitä. Henkilökohtaisesti omalla kohdallani bonuksen lunastaminen sujui hyvin 100€ maksimisummalla, sillä tein tätä summaa suuremman talletuksen. Seuraa vain näitä vaiheita ja tervetuliaisbonus lisätään suoraan pelitilillesi.

  • Vaihe 1: Voidaksesi vastaanottaa bonuksen, tarvitset vedonlyöntitilin. Käyttäjätilin avaaminen vaatii vain muutaman minuutin aikaasi – sinun tulee vain klikata “Rekisteröidy” -painiketta. Käyttäjätilin avaaminen onnistuu joko puhelinnumeron, sähköpostin tai sosiaalisen verkoston avulla. Seuraa muutamia vaiheita ja ilman erillisen vahvistuksen vaatimista, pelitilisi on nyt täysin käytettävissä.
  • Vaihe 2: Nyt voit tehdä ensimmäisen talletuksesi. Tämä talletus on se, joka oikeuttaa bonukseen. Minimitalletus on 1 euro. Suosittelen tallettamaan enemmän kuin 100 €, jotta voit nauttia tarjouksesta kaikessa kokonaisuudessaan. Bonus hyväksytään ja lisätään välittömästi tilillesi.
  • Vaihe 3: Kun talletus on tehty, 1xBet© bonus lisätään automaattisesti pelaajan käyttäjätilille. Oman kokemukseni perusteella tähän voi kulua enimmillään 24 h. Älä unohda, että sinun tulee panostaa bonusrahat kolme kertaa voidaksesi kotiuttaa lukitut voitot ja nauttia tarjouksesta kokonaisuudessaan.
  • Vaihe 4: On aika nauttia tarjouksesta. Ottaen huomioon, että bonuksen nauttimiselle ei ole olemassa aikarajaa, käytämme tätä hyväksemme. Suurimpana esteenä on, että ainoastaan yhdistelmävedot lasketaan bonus ehtoihin mukaan. Minimikertoimet suuruudeltaan 1.40 eivät ole erityisen haastavat, sillä nämä ovat kohtuulliset 1xbet© kaltaisella sivustolla, jolla on muihin vedonvälittäjiin verrattuna korkeammat kertoimet. Lyömällä vetoa suosikeista voimme täyttää bonus ehdot riskittä. Kolmen valinnan yhdistelmävetojen tekeminen kolme kertaa riittää.

Yritä ensin kasvattaa saldoa omien varojesi osalta. Tämän tehdäksesi voit hyödyntää mitä tahansa pelimuotoja ja vetoja. Minimikertoimia ei huomioida. Tämä veto ei sisälly bonusehtoihin, mutta se ei ole ongelma. Ihanteellisesti sinun tulisi kasvattaa saldosi 500 prosentilla ennen kuin yrität avata lukittuneet bonusrahat.

Kun voitot ovat taskuissasi, voit ryhtyä miettimään bonusehtojen mukaisia vetoja. Voidaksesi säilyttää yhdistelmävedot mahdollisimman matalina, on tärkeää tehdä huolellista taustatutkimusta. Jälleen kerran – asian kanssa ei ole kiire, sinulla on aikaa. Jos harkitset esimerkiksi tennispeliä, vaadittujen minimikertoimien saavuttaminen on suhteellisen helppoa. On tärkeää kasvattaa saldoasi hyödyntämällä kaikkein turvallisimpia kertoimia.

Esimerkkejä bonusten maksamisesta

Kun bonus on siirretty 1xBet© pelitilille, monet pelaajat kysyvät itseltään, kuinka se on nostettavissa. Vastaus on hyvin yksinkertainen. Nosto on aina mahdollinen, jos ehdot ovat täyttyneet täysin. Bonusta ei vähennetä voittojen osuudesta, joten pelaajat voivat myös nostaa bonusrahan. Maksuun kuluva aika riippuu valitusta maksutavasta, mutta useimmissa tapauksissa se tehdään 24h sisällä. Omalla kohdallani Netelleriä käyttäessäni rahat siirrettiin välittömästi.

Tärkeää: 1xBet bonuksen määrä on rajoitettu enintään 100 euron suuruiseksi. Vaikka talletettu summa olisi suurempi, pelitilille myönnetään ainoastaan enintään 100 euroa.

Kaikki tarjoukset

Kuinka kieltäytyä bonuksesta?

Kieltäytymisen valinta ei ole näkyvillä rekisteröitymisen yhteydessä. Bonus siirretään tilille automaattisesti, kun ensimmäinen talletus on tehty. Jos et tarjouksen kiinnostavuudesta huolimatta haluat bonusta, sinun tulee ottaa yhteyttä vedonvälittäjän asiakastukeen tehtyäsi ensimmäisen talletuksen. Tämä onnistuu live-chatin kautta, puhelimitse tai sähköpostitse, jotka ovat kaikki saatavilla suomeksi.

Kohdatessasi ongelmia 1xbet© bonuksen kanssa

Tähän mennessä en ole itse kuullut ongelmista, mutta on kuitenkin mahdollista, että bonus ei siirry pelitilille tai se viivästyy teknisten ongelmien vuoksi. Jos bonus ei ole siirtynyt pelitilille 24 tunnin kuluessa talletuksesta, ota yhteyttä vedonvälittäjän asiakastukeen. Tällöin rahat voidaan siirtää tilillesi manuaalisesti. 1xBet© on rehellinen ja luotettava vedonvälittäjä. En ole koskaan kuullut huijaustapauksista tai bonuksen pidättämisestä.

Rekisteröinti
Suomalaisille

Yhteenveto

Venäläinen vedonvälittäjä erottuu joukosta kertoimiensa ansiosta, jotka ovat markkinoiden parhaiden joukossa. Maailmanlaajuisella tasolla näitä voisi yksinkertaisesti kutsua parhaiksi kertoimiksi. Vedonlyöntivalikoima on kattava ja se tyydyttää kaikkien pelaajien tarpeet. Olen jopa onnistunut löytämään joitakin vetoja, joihin en ole koskaan aiemmin törmännyt edes jalkapallossa. Sivuston muut hyvät puolet kattavat live-vedonlyöntiosion, joka sisältää tietoa ja paljon yksityiskohtia ajankohtaisista tapahtumista. Kun tämä yhdistetään vielä usean näytön katselutilaan sekä mahdollisuuteen katsoa lähetyksiä vedonvälittäjän kautta, sivusto on kerrassaan mahtava. Bonus on mielenkiintoinen, kunhan tiedät, miten se toimii – ja nyt tämän pitäisi päteä kohdallasi.

riistakala.info

1X Corp NV:n toimintaa säätelee Curacao eGaming, lisenssi 1668/JAZ – [email protected] | Sivustokontakti: [email protected]