Vedonvälittäjä ei tarjoa ainoastaan ladattavaa mobiilisovellusta Androidille, Windows Phonelle ja iOS:lle. Käytettävissä on myös mobiiliversio sivustosta. Tärkeimmät tiedot 1xbet ensisilmäyksellä:

Mobiiliverkkosivu on käytettävissä kaikilla laitteilla ilman latauksia
Varsinainen sovellus iOS:lle, Androidille ja Windows Phonelle
Täydellinen vedonlyöntivalikoima
Tervetuliaisbonus on saatavilla myös mobiilille
Vedot, rekisteröityminen, talletukset ja nostot mahdollisia älypuhelimella

Rekisteröinti
Suomalaisille

1xbet© -sovelluksen lataaminen ja asentaminen

Vedonlyöntitarjonta: suuri valikoima jalkapalloon ja jääkiekkoon

1xbet© -sovellukseen rekisteröityminen

Pelaajien, joilla ei ole vielä käyttäjätiliä, on helppoa rekisteröityä sovelluksen ansiosta, ja vedonlyönnin aloittaminen oikealla rahalla onnistuu muutamassa minuutissa. Sovellus on ladattavissa suoraan vedonvälittäjän kotisivuilta löytyvän vihreän painikkeen kautta. Uudet asiakkaat voivat rekisteröityä käyttäen puhelinnumeroa tai sähköpostia. Prosessi jakautuu neljään vaiheeseen.

Ensimmäisessä vaiheessa sinun tulee ilmoittaa kotimaasi (Suomi hyväksytään), kaupunki sekä maakunta. Tämän jälkeen syötät nimesi ja haluamasi valuutan (eurot hyväksytään). Seuraavaksi sinun tulee vain valita turvallinen salasana sekä antaa toimiva sähköpostiosoite. Viimeisessä vaiheessa puhelinnumero voidaan määritellä erikseen. Lisäksi asiakkaan tulee hyväksyä käyttöehdot sekä ilmoittaa ikänsä.

Kuvakaappaus mobiiliversioissa

Helppo ja nopea sisäänkirjautuminen

Kun olet rekisteröitynyt, voit kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi ja valitsemallasi salasanalla. Käyttömukavuuden kannalta on suotavaa valita “muista minut”, jotta vältyt tietojen kirjoittamiselta uudelleen jokaisen kirjautumisen yhteydessä. Voit myös valita uuden salasanan ja sähköpostiosoitteen.

Talleta rahaa tilillesi ja nosta voittosi

Kuten vedonlyöntiä, myöskään talletuksia varten ei ole olemassa rajoituksia. Samat maksutavat ovat saatavilla, eikä sinun tarvitse käyttää aina samaa vaihtoehtoa. Voit myös nostaa rahaa mobiilisovelluksen avulla täysin samalla tavalla, kuin verkkosivuillakin. Lisäksi on hyvä pitää mielessä, että mikäli mobiilisovellus ei sovi omiin tarpeisiisi, voit aina vaihtaa 1xbet©:n verkkoversioon.

Omalla kohdallani rahansiirrot tapahtuvat välittömästi, kun käytät elektronista lompakkoa, kuten Neteller tai ecoPayz jne. Mutta luulisin, että pankkisiirtoja käyttäessäsi rahansiirtoihin voi kulua muutamia päiviä, eikä vedonvälittäjä voi vaikuttaa tähän. Kun rahansiirto on tehty, pelaajan varat päivitetään. Itse olisin kaivannut ilmoitusta, joka kertoo, milloin rahat ovat saapuneet tilille, mutta tätä ominaisuutta ei ole saatavilla. Lisäksi vielä miinusta siitä, että PayPalin käyttäminen ei ole mahdollista talletusten tai nostojen tekemiseen.
Mitä tulee maksujen minimisuuruuteen, tämä on määritetty 1€ suuruiseksi Skrilliä käyttäessä, kun taas Netellerillä se on 2€.

Rekisteröinti
Suomalaisille

Ulkoasu ja helppokäyttöisyys

Vedonlyöntisovelluksen laatu riippuu vahvasti valikon selkeydestä. Tästä syystä otin tämän kriteerin erityisen vakavasti. Vedonlyöntiosio on hyvin selkeä 1xbet©-sovelluksessa. Ylävalikko mahdollistaa helpon siirtymisen tarjottujen vetojen välillä. Tärkeimmät tapahtumat on esitetty suoraan kotisivulla. Täältä käyttäjät voivat valita useita erilaisia näkyvyyttä koskevia ominaisuuksia sekä suodattimia. Näin ollen tapahtumia voidaan suodattaa esimerkiksi ottelun päivämäärän mukaan.

Vetojen tekeminen vaatii vain muutaman klikkauksen 1xbet-sovelluksessa. Esimerkiksi Liiga1-jalkapallopelissä klikkauksia tarvitaan vain 4.

Näytön alaosassa näkyvät jokaiseen peliin tarjottujen vetojen määrät sekä näitä vastaavat kertoimet. Yhdellä klikkauksella voit siirtyä vetoon. Tämä on erittäin selkeää 1xbet-sovelluksessa. Pelaajan on myös helppo valita, haluaako hän vedon olevan yksittäinen veto tai osa yhdistelmävetoa tai järjestelmää. Potentiaaliset voitot esitetään yhdessä pelaamista koskevan maksimisumman kanssa.

Mobiilisovellus

Käyttäjätilin hallinta

Mitä tähän ominaisuuteen tulee, ladattava versio on rajoitetumpi. Asetukset ovat saatavilla oikeasta yläkulmasta löytyvän pudotusvalikon kautta. Talletus-, nosto- ja historialehdet ovat saatavilla. Löydät myös valikon, josta voit tarkistaa käynnissä olevien vetojen tulokset. Voit myös asettaa maksutiedot tämän valikon kautta.
On mielenkiintoista, että asetusten säätäminen tekstiviesti- ja sähköposti-ilmoituksia (tapahtumat ja tarjoukset) koskien on mahdollista.

Asiakastuen käyttäminen sovelluksen kautta

Löydät verkkosivuilta kaikki tarjotut mahdollisuudet yhteydenottoon, joista kätevin on live-chat, joka näkyy koko näytöllä. Voit myös soittaa ilmaiseksi 0800-alkuiseen numeroon tai lähettää sähköpostia. Riippumatta siitä, miten päätät ottaa yhteyttä, saat vastauksen 48 tunnin sisällä suomenkielellä.

Rekisteröinti
Suomalaisille

Yhteenveto

Yleisesti ottaen mielipiteeni 1xbet-sovelluksesta on positiivinen. Sovellus on täysin suomenkielinen ja hyvin helppokäyttöinen. Rekisteröintiprosessin vaiheet ja sisäänkirjautuminen on erittäin helppoa. Yksi merkittävä etu on suuri määrä talletusvaihtoehtoja mobiililaitteella. On myös mukavaa, että voi valita sovelluksen käyttämistä live-vetojen tekemiseen verkkosivujen ohella. Lopuksi; pidän sovellusta paljon parempana, kuin varsinaista perinteistä verkkosivua, mutta tämä on vain mielipidekysymys.

riistakala.info

1X Corp NV:n toimintaa säätelee Curacao eGaming, lisenssi 1668/JAZ – [email protected] | Sivustokontakti: [email protected]