Asiakkaiden palautteet

Yhteenveto asiakaskokemuksista

Mahdollisuus rekisteröityä suoraan Suomesta
Parhaat kertoimet
Ilmaiset reaaliaikaiset live-lähetykset
Ei Suomen lisensoima
Ei erityisen hyvin tunnettu

Rekisteröinti
Suomalaisille
Etusivu

Keskustelufoorumeilta

 • Järjestel: [..] Se tarjoaa jättisuuret kertoimet ja BET365:n tasoista live-vedonlyöntiä. Toinen sivuston iso plussa on, että se tarjoaa live-streamit. Loputon määrä eri tapahtumia on katsottavissa ilmaiseksi reaaliajassa koko näytöllä ja kuvan laatu on erinomainen[..]

  Toollis: [..] Oma suosikki vedonvälittäjäni!!! Tai oikeastaan… suosikkisivustoni jalkapallo-streameihin! [..]

  [email protected]: [..] hei, rekisteröidyin 1XBET:iin, tosi hyvä sivusto, varsinkin live-vedonlyöntiin [..]

 • OTL: [..] Tämä on kiistatta yksi parhaita kertoimia urheiluvedonlyöntiin tarjoava sivusto. Lisäksi sivustolle on mahdollista rekisteröityä ja katsella kaikkien urheilulajien streameja ilman talletuksen tekemistä. Koska tämä on ilmaista, ei tarvitse tilata maksullisia kanavia, kuten canal+ tai[..]

  Vedonlyönti admin: [..] En ole koskaan kuullut tästä vedonlyöntisivustosta. Selvästikään tällä ei ole maamma pelilisenssiä tai toimilupaa… Päättelisin siis, että suomalaisten pelaajien ei ole turvallista lyödä vetoa tämän sivuston kautta. Kehotan välttämään 1xbet:iä[..]

  Reureu: Hei, kävin sivustolla ja mielestäni se ei ollut kovin selkeä. Sivustolla on paljon eri ominaisuuksia ja rehellisesti sanottuna itsellä meni pää pyörälle… Toisaalta rekisteröinti onnistui supernopeasti. En tiedä, en näe itseäni tallettamassa sivustolle koska en luota siihen täysin.

  ladoc: [..] 1xbet -sivustolla ei ole paras maine. Ensinnäkään en ole varma voimmeko käyttää sitä, koska sillä ei ole toimilupaa Suomessa eikä se ole Veikkauksen hyväksymä. Voimme tietysti tallettaa ilman ongelmia, mutta jos voitamme jotakin, missään ei kerrota että voimme nostaa voitot eikä tälle asialle voi mitään. Henkilökohtaisesti en aio mennä[..]

 • Pff0: 1xbet on todella hyvä sivusto ja välikäsiä ei tarvita

  BM3: Voin vahvistaa tämän, kaikin puolin toimiva sivusto! Erittäin hyvä kertoimet, jotka ovat joskus paremmat kuin Pinnaclella.

  Accörd : Kyllä, tämä pitää todella paikkansa. 1Xbet -sivusto hyväksyy suomalaiset pelaajat ilman ongelmia, joten VPN:ää ei tarvita. Mitä tulee rahansiirtoihin, voit ongelmitta käyttää netelleriä (kätevin ratkaisu), nettirahaa jne. … Mitä tulee minimipanoksen suuruuteen, se on jotain 0.50 euron ja 1 euron väliltä[..]

  Portï: In Sivusto reagoi asioihin hyvin nopeasti. He olivat laskeneet väärän kertoimen maalintekijälle, kysyin tästä klo 00:15 (suomeksi) ja sain vastauksen anteeksipyyntöjen kera (englanniksi), ja koko ongelma oli ratkaistu klo 00:31.

Aiheeseen erikoistuneilla sivustoilla

 • Arvosana: 7/10

  Yhteenveto: 1XBet vedonvälittäjä on hyvin kilpailukykyinen vedonlyöntimarkkinoilla, etenkin kun kertoimia verrataan muihin yrityksiin. Tämä ei ole mitenkään yllättävää, kun tiedetään ettei sillä ole Veikkauksen pelilisenssiä. Veikkauksen monopoliasema asettaa paljon rajoituksia useille vedonvälittäjille. Ainoastaan suomalaiset pelaajat, jotka asuvat Suomen ulkopuolella voivat virallisesti pelata tällä alustalla.

 • Arvosana: 9/10

  Yhteenveto: 1xbet -sivuston ensisijainen etu on hyvin yksinkertainen: se on yksi harvoista Veikkauksen ulkopuolisista vedonlyöntisivustoista, joka on saatavilla Suomessa. Ja kaikki Veikkauksen ulkopuoliset sivustot tarkoittavat myös parempia kertoimia vedoillesi.

 • Arvosana: 9/10

  Yhteenveto: 1xbet on helppokäyttöinen pelialusta. Sivustolla navigointi on helppoa ja saatavilla on kattava valikoima vetoja, jotka löydät helposti muutamalla klikkauksella. Ainoa huono puoli on, että yritys ei tarjoa mahdollisuutta live-vedonlyöntiin, mutta kertoimet korvaavat helposti tämän haittapuolen. Verkkosivuilta löytyy kuitenkin oma alustansa live-vedonlyöntiin. 1Xbet sivusto ei ole tällä hetkellä saatavilla suomenkielellä.

 • Arvosana: 8/10

  Yhteenveto: On yllättävää huomata, että vain muutaman vuoden kokemuksella, 1xbet -sivusto on onnistunut positiivisesti vakiinnuttamaan asemansa peli- ja vedonlyöntialalla. Ollen ainoa yritys, joka tarjoaa valtavan määrän maksutapoja rahansiirtoon sekä hyvin varustetun pelivalikoiman, se ansaitsee kaikki pelaajien keskustelufoorumeilla esittämät positiiviset mielipiteet.

 • Arvosana: Ei annettu

  Yhteenveto: Vedonlyöntisivusto 1xbet on kaikin puolin kattava. Se tarjoaa helposti käytettävän alustan, jonka hallinta onnistuu jokaiselta aloittelijalta helposti. Saatavilla on palvelu, joka opastaa pelaajia. Online-chat vastaa kaikkiin kysymyksiisi, ja tuki on saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa.

 • Arvosana: 10/10

  Yhteenveto: Venäläinen vedonvälittäjä, joka hyväksyy suomalaiset pelaajat, ja jolla on eurooppalainen pelilisenssi. 1XBet sijaitsee fyysisesti Venäjällä ja yrityksellä on yli 1000 live-vedonlyöntipistettä. Se tarjoaa kertoimia, joita useimmat muut operaattorit voivat kadehtia. Vedonlyönti on mahdollista myös puhelimitse.

 • Notation: Ei annettu

  Yhteenveto: 1xBet -sivuston ansiosta en voi ainoastaan lyödä vetoa voitosta, vaan voin myös veikata todennäköisyyksiä useille eri tapahtumille pelin aikana. Suurella valikoimalla eSport -tapahtumia voin helposti tehdä valintani tällä sivustolla. Pienenä plussana: Voin lyödä vetoa hyvin monista eri peleistä ja tehdä tämän useita kertoja voittaakseni vielä enemmän.

Rekisteröinti
Suomalaisille

Mitä voidaan parantaa

Yleisesti ottaen pelaajat, jotka eivät pitäneet sivustosta, ovat todellisuudessa he, jotka eivät kokeilleet sitä lainkaan! Tälle on ymmärrettävä syy, mikäli he eivät koe turvalliseksi rekisteröityä ulkomaalaiselle vedonlyöntisivustolle. Mutta he eivät tiedä, että pelaajina he eivät riskeeraa mitään, koska todellisuudessa Veikkaus voi hyökätä operaattoria vastaan – ei suomalaista pelaajaa.

En löytänyt sivustoa käyttävien pelaajien joukosta mainintaa huijauksista tai vilpistä 1xbet -sivustoa koskien. Toisinaan joitakin ongelmia esiintyy liittyen maksutapoihin tai rekisteröitymiseen vaadittaviin tietoihin, mutta nämä ovat klassisia ongelmia, joihin voi törmätä joka puolella. Pelaaja voi nauttia muihin vedonvälittäjiin verrattuna huomattavasti korkeammista kertoimista sekä live-osiosta, mutta pitää paikkansa että käyttöliittymä on hieman sekava useimpien mielestä.

riistakala.info

1X Corp NV:n toimintaa säätelee Curacao eGaming, lisenssi 1668/JAZ – [email protected] | Sivustokontakti: [email protected]